Always on Top not working

All discussions here

Re: Always on Top not working

Unread postby aiiirborne » Fri Feb 03, 2012 1:55 am

Are you sure you run VS2010 in fullscreen mode, and after pressing Win key you clicked in the CODE area? If yes, then it hides the Stopwatch all the time in Windows 7.
I have NVidia Quadro FX 1500M if it counts.
Tested in simplified theme and Windows Aero theme (seems to use hardware acceleration), both reproduce the bug.
aiiirborne
 

Re: Always on Top not working

Unread postby Stopwatch » Sun Feb 05, 2012 11:12 am

Anyway I see no ways on how else bring the window back to top. Once I find something I post a build here.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: Always on Top not working

Unread postby aiiirborne » Sun Feb 05, 2012 3:16 pm

The same happens to windows gadgets marked as always on top.
They also hide in this situation, but after minimizing and maximizing the VS2010 app again, they somehow "restore" their topmost position.

Maybe this will help:
http://rsdn.ru/forum/winapi/1530868.flat.aspx

Thanks for your efforts
aiiirborne
 

Re: Always on Top not working

Unread postby Stopwatch » Tue Feb 07, 2012 5:52 pm

aiiirborne wrote:The same happens to windows gadgets marked as always on top.
They also hide in this situation, but after minimizing and maximizing the VS2010 app again, they somehow "restore" their topmost position.

Not "restore". Seems they appear again since VS2010 takes its own topmost away.

aiiirborne wrote:Maybe this will help:

They suggest the same.
Also they suggest to not overtake order at all. Only user's action should bring window to top. I agree with them therefore had added Bring to top hotkey. Strange if it doesn't work.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: Always on Top not working

Unread postby aiiirborne » Tue Feb 07, 2012 11:52 pm

No it doesn't :cry:
aiiirborne
 

Re: Always on Top not working

Unread postby Stopwatch » Sat Apr 07, 2012 12:39 pm

The bug was found in Bring to top hotkey: Alt, Ctrl and Shift do not work. Only a single key.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: Always on Top not working

Unread postby aiiirborne » Thu Apr 19, 2012 5:10 pm

Great, waiting for the update!
in the verison 1.67
aiiirborne
 

Previous

Return to Main forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron