How run Multiple stopwatches?

All discussions here

How run Multiple stopwatches?

Unread postby mikenowo » Thu Feb 21, 2013 2:38 am

On your website it says one of the features is "Multiple stopwatches and timers with their own settings and run independently of each other".

How is this done, I don't see any option for this and if I click the shortcut again it goes to the same one opened? I'm trying out the trial version, is this only available if you register?
mikenowo
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 21, 2013 2:34 am

Re: How run Multiple stopwatches?

Unread postby Stopwatch » Fri Feb 22, 2013 1:23 pm

Click the shortcut again. Then use Exit only.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: How run Multiple stopwatches?

Unread postby mikenowo » Fri Feb 22, 2013 7:57 pm

Ahh ok, so after opening more stopwatches then clicking 'Exit' the next time you click, it opens them all.

I see that it creates a .ini file for each stopwatch window in the "C:\Users\{userid}\AppData\Roaming\XNote Stopwatch" directory, but what/where is the file that lets it know to use all those .ini files stored? Or does that get put into the windows registry?

Thx.
mikenowo
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 21, 2013 2:34 am

Re: How run Multiple stopwatches?

Unread postby Stopwatch » Tue Feb 26, 2013 7:55 am

mikenowo wrote:but what/where is the file that lets it know to use all those .ini files stored? Or does that get put into the windows registry?

There is no. It just scans that folder for those files.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm


Return to Main forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron