photo finish setup

All discussions here

Re: photo finish setup

Unread postby Stopwatch » Wed Jul 02, 2014 7:11 am

robertcoach wrote:Any more idea of what I do worng? is it the .bat file or ?

Try to overcome .bat, use .lnk shortcut instead. And again, XNote should be launched with elevated privileges in order to be allowed to communicate with elevated/whitelisted applications like Excel. Either try to force to launch Excel with regular user credentials.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: photo finish setup

Unread postby robertcoach » Tue Jul 29, 2014 4:16 am

Hi, thanks for all your support, it's realy appreciated.
I have a problem when I start multiple xnote with camstudio. It's working well with Fixed Region.. when I dont select Fixed Top-left Corner option, when I do it's crash. Any idea on what is the problem?
robertcoach
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 03, 2011 8:36 pm

Re: photo finish setup

Unread postby Stopwatch » Wed Jul 30, 2014 5:36 am

robertcoach wrote:, when I do it's crash.

What's crash?
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: photo finish setup

Unread postby robertcoach » Wed Jul 30, 2014 1:05 pm

The camstudio. When I use one xnote and start the race, camstudio work with fix region and fix top-left coner selected but when I use more xnote running at the same time and start the race either with hotkey or the serial port, camstudio crash.
robertcoach
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 03, 2011 8:36 pm

Re: photo finish setup

Unread postby Stopwatch » Wed Jul 30, 2014 7:51 pm

Try to set id= key (numeric) of [General] section of .Stopwatch file.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: photo finish setup

Unread postby robertcoach » Thu Jul 31, 2014 2:20 pm

like this:
[General]
Mode=1
id= key (numeric)
[WindowPos]
...

It doesn't work for me.
robertcoach
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 03, 2011 8:36 pm

Re: photo finish setup

Unread postby Stopwatch » Thu Jul 31, 2014 5:30 pm

[General]
Mode=1
id=1
[WindowPos]
...
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: photo finish setup

Unread postby robertcoach » Thu Jul 31, 2014 9:24 pm

I didn't work. I use CamStudio 2.7.2 r:326 and xnote you post on page 1.
Again It's working perfect with one Xnote and CamStudio set to Fixed Region and Fixed top-Left Corner.
With more than one xnote it's crash.
On Camstudio I have also (Xnote:On Stamp:On Rec:Limited, 50ms. Record to AVI.)
Thanks so much for your support.
robertcoach
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 03, 2011 8:36 pm

Re: photo finish setup

Unread postby Stopwatch » Fri Aug 01, 2014 1:13 pm

robertcoach wrote:With more than one xnote it's crash.

Different instances must have different ids.
Stopwatch
Site Admin
 
Posts: 424
Joined: Thu Feb 19, 2009 6:25 pm

Re: photo finish setup

Unread postby robertcoach » Sun Aug 03, 2014 11:50 am

Hi
I put Id= a different number for all xnotes , it doesn’t work either. When I start all xnotes with a Hotkey or the serial ports, camstudio crashes. But, If I start the recording with camstudio and then start all xnotes with Hotkey, CamStudio is working without chashing but not if I start the race with hotkey without starting the recording at first in camstudio it crashes. Do you know what else I can do?
robertcoach
 
Posts: 28
Joined: Sun Apr 03, 2011 8:36 pm

PreviousNext

Return to Main forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron